Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Borkészítő berendezés ismerete Bevezetés

A likőrök alkoholtartalmú italok, borászati ​​berendezések, borászati ​​berendezések, rizsboros berendezések és még sok más. Sörfőző berendezések A sörgyártás elve szerint erjesztőberendezésekre, főzőberendezésekre és lepárló berendezésekre, valamint későbbi csomagolási töltőberendezésekre oszthatók. Az alkoholtartalmú berendezések az anyaggal összhangban oszthatók fafúvó berendezésekre, tégla- és borberendezésekre, rozsdamentes acél sörfőző berendezésekre, alumíniumgyártó berendezésekre, ón-bor berendezésekre és még sok másra.

Például a szeszesitalt, a fa és a tégla keverék az ősi hagyományos főzőberendezés, mert a szivárgó gőz, nagyméretű, nehezen vándorol, az alacsony borszint miatt megszűnt. A drága áruszerkezet miatt a bádogos italkészítő berendezés nehezen népszerűsíthető. Tehát most a népszerű főzőberendezés többnyire alumínium berendezések és rozsdamentes acél berendezések. Az alumínium vagy rozsdamentes acél jobb helyzete?

Az alumínium sörfőzőberendezések továbbra is a piaci részesedés nagy részét foglalják el, az alumínium sűrűsége kicsi, így az alumínium borberendezések általában nagyon könnyűek és könnyűek. Az alumínium hővezetési teljesítménye jó, így az alumíniumbor berendezés hőhatékonysága nagyon magas, az üzemanyagot kivéve, és a borból gyorsan, a borszint magas. Az alumíniumköltség alacsony, ezért az alumíniumbor berendezés ára viszonylag olcsó, a fogyasztók könnyen felismerhetik. Azonban, mivel az alumínium hegesztésénél nyilvánvalóbb hegesztési sávok maradnak, ezért az alumínium borberendezés általában kissé rozsdabíróbbá válik, és az alumínium alacsony fényessége miatt az alumíniumbor felszerelésének összességében a szépségszint jelentősen csökken. Van egy mondás az iparágban: az alumínium káros az emberi szervezetre nézve, ezért az alumínium sörfőző berendezések is károsak a testre. Valójában ez az érv nem ellenőrizhető. Először is, az emberi testre ártalmas nem alumínium, hanem alumíniumionok, és csak savas körülmények között alumíniumionokká alakíthatók alumíniumionok, az egész folyadék desztillációs folyamat semleges környezetnek mondható. Másodszor, az alumínium normál hőmérsékleten, könnyen levegővel oxidálva a felületén, hogy sűrű alumíniumfóliát képezzen, a rendkívül stabil alumínium-természet miatt megakadályozhatja a külső és az alumínium további kémiai reakcióját. Ezenkívül az alumínium vagy a "híres" tűzálló anyagok több ezer fokos magas hőmérsékletnek ellenállnak, és a vízliszt jelenléte miatt a folyadék desztillációs folyamat csak 100 fokos lehet. Tehát az az érv, hogy az alumínium berendezés káros a szervezetre, tarthatatlan.

A másik a főzőberendezések piacán a nagy foglalkozás a rozsdamentes acél sörkészítő berendezés. Rozsdamentes sörfőző berendezések Gloss magas, kemény kopásálló, polírozott szinte hegesztés, gyönyörű és vonzó, így a fogyasztók kedvelt. Azonban a rozsdamentes acél sörfőző berendezések hiányosságait nem szabad elhanyagolni, de először a teljesítményt. A rozsdamentes acél termikus vezetőképessége rosszabb, mint az alumíniumé, így a borszint alacsony és az üzemanyag elfogy. Másodszor, a rozsdamentes acél költsége magas, és az általános rozsdamentes acél sörfőző berendezések ára magasabb, mint az azonos típusú alumínium boré. Az általános piac a tiszta rozsdamentes acél berendezések teljesítménye nagyon rossz, a legjobb, ha nem választanak. A legjobb borkészítő berendezés az alumínium kondenzátor (a gyors alumínium hővezetés előnyeinek kihasználása), a hordó rozsdamentes acél (a rozsdamentes acél kopásálló szépségének előnye).


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal