Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Borkészítő berendezés nagyon fontos a borászati ​​ipar számára

A Borkészítő berendezés nagyon fontos a boripar számára, a sörfőző berendezések minőségének biztosítása, a meghibásodás előfordulásának csökkentése, az eredeti munkaképesség fenntartása érdekében jó munkát kell végezni a borászati ​​berendezések karbantartása, csak a békeidőben a jó karbantartás, csökkentheti a veszteséget a karbantartás a borászati ​​berendezések, így a termelés a pincészetek vagy műhelyek, hogy több hasznot.

A karbantartás fontosabb, mint a javítás

A karbantartás a szokásos vagy szabálytalan karbantartási ellenőrzés során a gyártóberendezés normális működése, annak biztosítása, hogy a gyártóberendezések nem fordulnak elő vagy kevesebb kudarcot eredményezzenek. A javítás a gyártóberendezések javításának hibája, a Borkészítő berendezés célja az eredeti funkció helyreállítása, a gyártóberendezések rendes működésének biztosítása érdekében.

A karbantartás költségtakarékosabb, mint a javítás

Mivel a karbantartás a termelési berendezések karbantartásának rendes működése, nem kell alkatrészeket és alkatrészeket kicserélni, a gazdaságban kevesebb költséggel jár, a gyártóberendezések rendesen működhetnek, nem befolyásolják más berendezések használatát az üzemben, nem érinti a Termelés. A javítás más, hogy a gyártóberendezések már hiba történt kizárni. Vonalkészítő berendezés Mivel hiba van, azt mutatja, hogy az alkatrészek megsérültek, egyes részek pótlására, az általános költségek magasak, a költség nagyobb.

A karbantartás kényelmesebb, mint a javítás

Karbantartás a normál működés a termelési berendezések karbantartás elvégzésére, nincs szükség nagyméretű gyártóberendezések bontására, nem kell túl sok technológiai és komplex eszközök, továbbá néhány speciális nagyszabású komplex termelési eszközöket kell kérni a gyártók, hogy jöjjön a karbantartás, általában támaszkodnak a saját használatra vagy az irányítási személyzet lehet kitölteni, így a korai karbantartás különösen fontos.

Karbantartás lehet, hogy a borászati ​​berendezések nagymértékben növelik az élettartamot, azt mondhatják, hogy az elsajátított karbantartási ismeretek egyenértékűek a két sörkészítő berendezés megvásárlásához.


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal