Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Háztartási borkészítés berendezések az ital sör szerepe

Háztartási borkészítés berendezések az ital sör szerepe

A főzési folyamat összetett és sokszínű, minden folyamat rendelkezik saját egyedi gép, és ezek a gépek meghatározott funkciójuk is van. Liquor vízszűrő berendezés, mint egy ital főzési folyamat a fontos berendezésekben, is birtokol egyedülálló szerepét.

Mint egy mikro-porózus precíziós szűrés, liquor szűrés felszerelést a nagy, közepes és alsó részén a bor mágnesezettség, zavarosság, mellett fagy, lefelé, érlelés, szennyeződés nettó ultraszűrés egyszer kész, a gép után azonnal palackozás, íze, alkohol, és nem fűszeres ízű. Mágneses szivattyú szűrő közgyűlés forgatásához használt két csoportja jön. A felhasználó szűrőt követelményeknek megfelelően folyadék szűrő berendezés lehet csak jobb-val különböző Precíziós szűrő, szűrő Ultra-porózus. Az eredmények jó erőt, korrózióállóság, nagy pontosságú, nem mérgező.

Bor így LAKÁSFELSZERELÉS magas minőségű rozsdamentes anyagból készül. Idegen, fejlett technológia bevezetése, a természetes, kovaföldével, mint egy szűrő támogatás minden-dimenziós háromdimenziós keverés, nem alkotnak egy lebegő zsírsavak, kozmaolaj, csökkentheti a költségeit szűrés; homogenizálás folyamat, a bor oxigénellátás sav, zsír, úgy hogy a bor a öregedés, koraérett; berendezés magában foglalja a terület a kis, alacsony zaj, nem olaj, energia-hatékony, automatizált, alacsony költségű, rengeteg bor költsége néhány cent.

Folyadékot, a tartalom, a zsírsavak, a különböző erjesztési idő szerint liquor szűrőberendezéssel automatikusan használható különböző szűrő anyagok és módszerek szelektív adszorpciós kezelésére. A liquor minőségének javítása, polo ralph lauren pas cher, megoldani a problémát a liquor alacsony hőmérsékleten zavarosság nem egyértelmű.


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal