Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

Vásárlás Borkészítő berendezés vásárlás közben

Vásárlás borkészítési felszerelés vásárlásakor

A főzőberendezés főleg két részből áll, az első a kis főzőberendezés, a második a borkészítő berendezés otthoni típusa, a saját főzőberendezésük különböző módozatainak különböző besorolását kell választanunk. Egy vállalkozó számára, ha bort szeretne készíteni, akkor az első feladat elég nehéz, azaz ha saját sörfőző berendezést választ.

Borkészítő berendezés a bor kategóriának megfelelően osztható alkoholos berendezésekre, sörkészülékre, borkészítő berendezésre, rizs borkészítő berendezésre és többre.

A borkészítő berendezés a sörfőzés elvének megfelelően osztható erjesztési berendezésekre, főzőberendezésekre és desztilláló berendezésekre és későbbi csomagolási töltőberendezésekre.

Az alkoholtartalmú berendezésekhez, például a fa és a tégla a régi hagyományos borászati berendezések, mivel a szivárgás, a terjedelmes, nehezen vándorolható, az alacsony alkoholfogyasztás megszűnt. A pezsgő borkészítő berendezés és a drága, nehéz népszerűek miatt. Tehát most a piacon népszerű sörfőző berendezések leginkább alumínium berendezések és rozsdamentes acél berendezések.

Az alumínium főzőberendezések a kis berendezések sűrűségének piaci részesedésének legnagyobb részét könnyű hordozni és a bor nagyon nagy hatékonyságú. Az alumínium főzőberendezések árai viszonylag olcsóak és könnyen felismerhetők a fogyasztók számára, de az alumínium könnyen el tudja hagyni a hegesztési varratot, így kissé durva, és a fényesség nem magas

Rozsdamentes acél sörkészítési berendezés fényes, nagy kemény kopásálló polírozott szinte nem gyöngy gyönyörű, de gyönyörű, de a hővezető képesség a rozsdamentes acél rossz aránya az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a rossz teljesítmény a rozsdamentes acél berendezések a legjobb, ha nem választani

Mivel a piacon sok borkészítő berendezés létezik, végül milyen borkészítő berendezésekre van szükséged, különböző borkészítő berendezések a bortermelésben különbözőek. Ó, valójában az Ön céljaitól és szükségleteitől függ. A legfontosabb dolog az, hogy tudnia kell, mire van szüksége a legjobban, mi a legmegfelelőbb az Ön számára.

A legtöbb egyéni vállalkozó számára a családi sörfőző berendezések jobbak, egyszerűen megtalálhatók mindazok, amelyek tökéletesek, de enyhén tökéletesek lehetnek. Az ilyen termékek általában olcsóbbak és érthetőbbek. És a családi főzőberendezések lehetővé teszik számukra, hogy saját lehetőségüket saját maguk eldöntik, hogy vajon hobbik vagyunk-e a legkevesebb időt vagy pénzt befektetni. Borkészítő berendezések vásárlásakor figyelni kell, hogy a berendezés beszerzését az államnak kell tanúsítania.


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal