Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

A nem savas borkészítő berendezések sütése nem jó borkészítő berendezés

A nem savas sörgyártás nem jó borkészítő berendezés

Az olvasó többször is az ital bor előtt, minden bizonnyal homlokráncolja: "wow, hogy milyen savanyú?" És aztán igyon néhány alkalommal, csak lassan érezte, hogy kíséretében savanyú a virágok és a gyümölcsös, a fokozatosan az út A folyamat a fontossága a savasság, és mint a savanyú ízű bor.

Tény, hogy a savasság azt mondhatjuk, hogy a gerinc a bor, a bor, ha a savasság hiánya, a bor minősége tűnik teljesen laza. A savasság a bor illatát jobban tisztává teszi, a borkészítmények a bor elkészítése után erős támogatást nyújtanak, a borminőség mellett dinamikusabb és frissbb, de száraz fehérbor-tartósító, fehérbor öregedő képesség A nagyobb savasság és savasság, annál nagyobb az öregedés lehetősége, és a kiváló savasságú száraz fehérborok könnyen tárolhatók 20-30 évig (de ez a szám szintén közel áll a száraz fehérborok öregedéséhez). Az édes fehérborra, a savtartalom mellett a tartósítószerek, vagy az íz, az édes bor is csökkentenie kell az édes és savanyú ízeket. A vörösbor esetében a savasság gazdag szerkezetű és a fűszerezés,

Mivel a vörösboros tanninok is savanyúak, ezért a vastag bőr tanninos bort használó borászoknak meg kell találniuk a szőlőssav csökkentésének módjait; és a tannin kevésbé szőlőbor, Borkészítő berendezés, amit meg kell növelni a bor Savasság, támogatja a bor szerkezetét.

Ha igen, milyen savasságot tartanak jónak?

A nyelv különböző részeit különféle ízek érzésére használják. Ízletes ízlelőbimbókat ízlelhet a nyelvben koncentrálva, és a savanyú terület a nyelv mindkét oldalán eloszlik, a következő ital, akkor gondosan megtapasztalhatja, ha a nyelv mindkét oldalán egy kis bor "harap" érzés, Bor készítés Berendezések ezután titkosítják a nyál mennyiségét, az egész folyamatot anélkül, hogy másfajta elégedetlenség lenne, még akkor is, ha a kiváló savasság savassága. Ha a savasság nem elegendő, nem segíti elő a nyál szekrécióját, ha a savasság túlságosan nagy, kicsit bizsergést okoz a szájban, nem jó savasság.

Az ínyencek gyakran azt mondják, hogy a fehérbor jó társ az osztriga esetében. De a módszerek legjobb kombinációja az, hogy az osztrigák néhány csepp magas savtartalmú fehérbor után nyernek az osztrigákba, a Borkészítő berendezés közvetlenül eszik - ez a Shenzhen osztriga osztriga istene személyesen tanította az ajtót. Megígérem, hogy soha nem fogsz használni citromlé vagy osztriga levét az osztriga elkészítéséhez.

A bor gazdagsága vagy savtartalmának hiánya megjelenésében nyilvánul meg. A borban gazdag borok, a bor viszonylag fényes fényt, a fényes szépség megjelenését mutatja; ha a savasság hiánya, a bor borzasztó, úgy néz ki, mint a lejárt szőlőlé.

Általában a hideg régióban a bor magas savasságú, mert a napsütés ideje rövid, alacsony hőmérsékleten, ami elégtelen szőlő érettség, szőlő gyümölcs-savasság növelése, főzött bor természetesen magas savtartalom. És a bor a meleg régióból, mert a szőlő gyümölcs általában teljesen érett, bor készítő berendezés az alacsonyabb savasság termés, ami a természetes savasságát a bor is alacsony. A következő alkalommal, ha látod a forró területeket a bor még mindig nagyon gazdag savasság, ne feledje, hogy tisztelegni a borász.


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal