Jiangsu Prettech gépek & Technology Co., Ltd.

Termékek

Hírek
Haza > Hírek > Tartalom

A sörkészítő berendezés alapvetően kétféleképpen oszlik meg

A sörkészítmények, amint azt a név is sugallja, sörkészítéshez használják. Két fő főzőberendezés - sörfőző szobai sörkészülék és alacsony hőmérsékletű sörkészítés. A fő különbség az, hogy az egyik alacsony hőmérsékletű környezetben van, az egyik szobahőmérsékleten van.

1, alacsony hőmérsékletű sörkészítő berendezés, mindez rozsdamentes acélból vagy luxusfa lemezekből készült. A tükörszórás belső használata, rozsdamentes acélból készült polírozó fényes vagy rajztáblák külső használata.

2, a teljes berendezés és a csővezeték elrendezése szép, egyszerű és elegáns megjelenés. A csövek felszerelése szanitercsatlakozással, szétszereléssel, összeszereléssel, könnyű és rugalmas mozgatással. Annak érdekében, hogy a berendezés könnyen kezelhető legyen, biztonságos.

3, a fő felszerelés szintje állítható, stabil teljesítmény, ugyanakkor hangos automatikus tisztító rendszer, tisztaság kényelmes, alapos, nincs maradék biztosítása sör minőségét.

4, a fő berendezések hegesztési pontosság az egészségügyi előírásoknak, mind a sör, sör, tisztítószerek, csövek, szerelvények, szelepek használnak rozsdamentes acél anyagok biztosítása érdekében a termékek egészségét és egészségét.

5, hogy megfeleljen a különböző üzleti helyiségek igényeinek, vannak Nissan 100L, 200L, 300L, 500L, 1000L. Különböző minőségű sörfőző berendezések, különböző berendezések területe mintegy 7-100 négyzetméter.

Főleg a nyersanyag-zúzó rendszer, a kombinált szacharifikációs rendszer, a wort hűtőrendszer, a fermentációs rendszer, a CIP tisztító rendszer, a lemezes hőcserélő, a hűtőrendszer, a szigetelőrendszer, az áramelosztó rendszer, a vízkezelő rendszerek, a csővezeték, a szeleprendszer. a sörkészítő berendezés, a fermentáló és tárolóedény, valamint a sörkészítés egyéb eszközei mindegyike úszóban van elrendezve. Az általános sörfőző berendezéssel összehasonlítva a kis berendezések, beleértve a fűtőkészülékek főbb elemeit, a hűtőberendezéseket és a szűrőberendezéseket, a szigetelés szükségességét, a kézi működtetést, a sörfőzés bizonyos szakmai készségeket igényel.

A fűtőtest szerepét főként víz és főtt sörök forralására használják, a fűtő tartály a műszer felett hőmérő; zsírtartalmú cukrot a búzára, hogy a cukor cukor a cukorbontás bomlásával, a szacharírozó tartály felfelé és lefelé két rétegre mutasson. A felső réteget elsősorban a szacharírozáshoz és bomláshoz használják, a következő réteget főleg szűrni és merüljön le, a sörét és a búzaszármazékot a búzából származó maradékanyagból (vagyis a legendás desztilláló szemekből) elkülönítve; jégtartály szerepe van rajta. A sört lehűlni, a jeges víztartály nagy hűtőberendezéssel, a légkondicionálóval és a hűtéssel együtt indokolja; fermentációs tartály fermentáció a sör, sör fermentációs ideje hosszabb, 12 nap vagy több, így íze Nagyon jó; az automatikus elektronikus kipufogószelep elsősorban az erjesztési folyamat során, a biztonság érdekében, ha a nyomás túl magas, automatikusan kipufogó; a nyomásmérő és az elektronikus kipufogó szelep, amelyek a nyomás befejeződése után össze vannak kapcsolva, az elektronikus szelep automatikusan nyit; Az élesztő és a bor maradék kicsapása, néhány szelep az élesztő és a rosacea kibocsátására; a mágnesszelep szerepe a jégvíztartályban a sörhűtéshez, amikor a hőmérséklet magasabb, mint a beállított hőmérséklet, a mágnesszelep automatikusan nyit, automatikus hűtést; Add tartályok, Az élesztő a fermentációs tartály, így a sör fermentáció; elosztó doboz, amely sűrű vonalak, de nagyon világos és szervezett; lemezes hőcserélő, a főtt sört melegítésére használják; cukormérő A sörét szűrés sebességének és tisztaságának mérésére szolgáló berendezés; a porlasztót a búza összetörésére használják.


Vizsgálat
Lépjen kapcsolatba velünk
Cím: A-emelet 16, R&D központi 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin kerület, város Changzhou, Jiangsu, Kína
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-mailben:admin@prettech.cn
Haza | rólunk | Termékek | Hírek | Projekt referencia | Lépjen kapcsolatba velünk | Visszajelzés | Mozgatható telefon | XML | Fő oldal